Wil je zelf een artikel plaatsen op Goedkoopste Barbecues? Klik dan hier

Dit recept heeft veel zoetheid en pit, dus als je op zoek bent naar een klassieke BBQ saus die makkelijk te maken is, zoek dan niet verder. Het is erg populair bij gebruikers van 'keramische' type rokers en grills, (d.w.z. Primo, Kamado, Big Green Egg, etc.)

Het schoonmaken van de BBQ is een lastige klus en, laten we eerlijk zijn - niet een erg aangename. Gelukkig, voor het zachte geslacht, is dit meestal een mannentaak. Maar zelfs mannen met al hun rationele denkvermogen kunnen op moeilijkheden stuiten, vooral als ze niet weten waar ze moeten beginnen.

In 2019 brachten we de Big Green Egg in al onze winkels. We vulden onze schappen met Big Green-producten en voegden overal in onze grillsecties Big Green-logo's en -borden toe. We waren dolenthousiast over wat we de ultieme spelbreker noemden voor het bereiden van eten in de buitenlucht. Maar wat maakt de Big Green Egg nu precies zo speciaal? Nou, ik ben blij dat je het vraagt.

We stoken je op met kennis over de beste rookovens, waaronder pelletrokers, waterrokers, droogrokers, en meer. En als je niet wilt investeren in een van deze verschillende soorten rookovens, leren we je hoe je je grill kunt gebruiken om voedsel te roken.

De vogels tjilpen, tuinen staan in bloei en de voetbalfinales zijn bezig, jawel, het is lente! Als het weer warmer wordt, worden ook onze barbecues warmer en wat is een betere manier om het beste uit een barbecue te halen dan met een paar extra toeters en bellen om je barbecuegame echt op te krikken.

Laten we eerlijk zijn - een barbecue met ribbetjes die van het bot vallen is niet bepaald de meest gezondheidsbewuste maaltijd, en dat hoeft het ook niet te zijn. Maar hoewel een riblapmaaltijd zeker een traktatie is met enkele nadelen voor de voeding, zoals een hoog vet- en caloriegehalte, zijn ribbetjes niet helemaal verstoken van voedingsstoffen. Je krijgt aanzienlijke hoeveelheden eiwitten binnen, samen met bepaalde vitaminen en mineralen, en je kunt de maaltijd wat gezonder houden door je kruiden verstandig te kiezen.

Moet je een houtskool- of gasbarbecue kopen? Lees onze deskundige gids en ontdek de voor- en nadelen van beide, hoe je erop kunt koken, en vind ideeën voor recepten en suggesties voor de beste koop.